Linsey Vandesande

Binnen de pijler ‘careerguide’ is Linsey verantwoordelijke voor het welzijn voor zowel spelers binnen de opleiding, uitgestroomde spelers als externe sporters. Als gediplomeerde bachelor in de readaptatiwetenschappen en leerkracht voor het secundair onderwijs, bijzonder onderwijs en meertalig onderwijs, is zij de ideale coördinator voor alles wat rond het welzijn draait van de spelers van Adelanto.

Daarnaast staat Linsey aan het hoofd van het team dat zich ontfermt over alles wat zich rond school en ontwikkeling afspeelt.

Voetbal en Welzijn

Binnen Adelanto Football Education Center, zal Linsey het welzijn van de spelers opvolgen.
Ze helpt spelers waar de noden zijn en ondersteunt hen met de nodige tools om zich goed in hun vel te voelen  in periodes waar helpende hand of een luisterend oor welkom zijn.

Aan de hand van individuele of groepsgesprekken met spelers en of ouders volgt ze onze spelers op en helpt en eventueel door een moeilijk periode zowel op als naast hetvoetbalveld.
Linsey is twee keer per week aanwezig op Adelanto en kan buiten deze momenten ook ingeschakeld worden voor extra begeleiding.

Move 2 Sport

Linsey is ook nog steeds actief binnen de Sports Academy, naast welzijnscoördinator zal zij ook de begeleiding van onze jongste sporters binnen Move 2 Sport voor haar rekening nemen. Ze staat alvast te springen om er ook dit jaar weer aan te gaan binnen met het team van Adelanto. Linsey is al enkele jaren actief als chiroleidster en animator binnen de speelpleinwerking. Dat ze een grote passie heeft om met kinderen te werken bewijzen haar studies. Samen met Jip zal ze Move 2 Sport begeleiden en zo de jongste sporters bijstaan bij het ontwikkelen van hun brede motorische vaardigheden.


STUDY COORDINATOR

  • Afgestudeerd in de readaptatiewetenschappen
  • + Educatieve bachelor in het Secundair Onderwijs
  • + Bachelor buitengewoon onderwijs
  • + Bachelor meertalig onderwijs
  • Leerkracht
  • Actief in andere jeugdverenigingen als leidster

CONTACT

linsey@adelanto.be

 

 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x