Linsey Vandesande

Binnen de pijler ‘careerguide’ is Linsey verantwoordelijke voor het studiebegeleidingstraject voor zowel spelers binnen de opleiding, uitgestroomde spelers als externe sporters. Als gediplomeerde bachelor en leerkracht voor het secundair onderwijs, bijzonder onderwijs en meertalig onderwijs, is zij de ideale coördinator voor alles wat rond studie draait binnen Adelanto. Het traject kan dus volgens de noden bestaan uit specifieke studiebegeleiding, studieplanning, vak-specifieke-bijlessen of huiswerkbegeleiding.
Daarnaast staat Linsey aan het hoofd van het team dat zich ontfermt over alles wat zich rond school en ontwikkeling afspeelt.

Voetbal en School

Binnen Adelanto Football Education Center, zal Linsey deschoolresultaten van spelers persoonlijk opvolgen.
Ze helpt spelers waar de noden zijn en ondersteunt hen in het opmaken van planningen in periodes van drukte of bijvoorbeeld examens. Bovendien zal zij spelers, indien nodig, uit training houden om te werken voor school.
Linsey is twee keer per week aanwezig op Adelanto en kan buiten deze momenten ook ingeschakeld worden voor extra begeleiding.

Move 2 Sport

Linsey is een nieuwkomer binnen de Sports Academy, buiten de studietrajectbegeleiding zal zij ook de begeleiding van Move 2 Sport voor haar rekening nemen. Ze staat alvast te springen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan binnen het team van Adelanto. Linsey is al enkele jaren actief als chiroleidster en animator binnen de speelpleinwerking. Dat ze een grote passie heeft om met kinderen te werken bewijzen haar studies. Samen met Jip zal ze Move 2 Sport begeleiden en zo de jongste sporters bijstaan bij het ontwikkelen van hun brede motorische vaardigheden.


STUDY COORDINATOR

  • Afgestudeerd in de readaptatiewetenschappen
  • + Educatieve bachelor in het Secundair Onderwijs
  • + Bachelor buitengewoon onderwijs
  • + Bachelor meertalig onderwijs
  • Leerkracht
  • Actief in andere jeugdverenigingen als leidster

CONTACT

studycoordinator@adelanto.be

 

 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x