Nieuwe seizoen is goed gestart

.

Nieuwe seizoen is goed gestart

Na een leerrijke Borginsole Cup zijn onze kleine en grote toppers ondertussen al 2 weken aan het trainen.
Voor velen waren het de eerste stapjes in het leven van een speler van Adelanto, gezien de vele nieuwkomers die we dit seizoen mochten welkom heten.

Ze trainen ondertussen 4 keer per week op Adelanto volgens een strak schema en in functie van de diverse jaarplannen. Hier bovenop krijgen ze ook van hun mentor huiswerk mee, om zelf thuis aan de slag te gaan.
Daarnaast worden ze ook blessure preventief opgevolgd bij onze medische staf en passen we waar nodig het trainingsritme aan om potentiële blessures te vermijden. 

Nadat de spelers vorig weekend nog genoten van een heuse teambuilding in de bossen vlakbij ons trainingscomplex, moeten ze dit weekend volle bak aan de slag.
De eerste echte wedstrijden staan op het programma met 2 deelnemende selecties aan het IP tornooi te Opwijk alsook een leuke oefenpot tegen onze vrienden uit Juvé Mollem.

Zo kunnen we kijken of de eerste leerdoelen (omtrent pressing en verdediging) uit de trainingen goed werden opgepikt en of de spelers deze kunnen toepassen alsook herkennen in wedstrijden. Ook zijn we benieuwd of er nieuwe technische vaardigheden en nodige creativiteit op de grasmat zullen getoond worden door onze toppertjes.

Wij zijn er alvast klaar voor!

Vamos Adelanto

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x