Adelanto speler worden...?

Wil jij een speler worden van Adelanto? Heb jij de intrinsieke motivatie, groei'mindset' en een talent voor voetbal? Ben je tussen 7 en 11 jaar? Meld je dan aan via onze website en wie weet word jij wel een nieuwe Adelanto-speler! Succes!

Speler worden van Adelanto? Het kan...

Steeds vaker krijgen we de vraag of en hoe spelers kunnen binnen geraken in de gerenomeerde opleiding van Adelanto en dit zeker tijdens deze corona-crisis.

Uiteraard is dit nog steeds mogelijk en daarom helpen wij u met plezier en veel enthousiasme verder. Het volstaat om ons je interesse te laten weten via het contactformulier op onze website. Vervolgens neemt een van onze opleiders contact met jullie op. Zo kan er een persoonlijk alsook intake gesprek plaatsvinden via bijvoorbeeld een videochat. Naast het kaderen van onze opleiding en visie zetten we ook de speler aan het werk met het nodige huiswerk en de bijhorende opvolging.

Ons je interesse laten weten kan je via volgende link.

Na dit eerste intake gesprek en de nodige opvolging, volgt er nog een tweede gesprek met de speler en ouders. Bij elke situatie of beslissing, kan je rekenen op een advies en zullen we samen kijken hoe we de jonge speler naar een hoger niveau kunnen brengen.

Helaas kunnen we niet iedereen toelaten tot Adelanto. De selecties gebeuren dan ook op basis van metingen die ondersteund worden door onze visie en altijd pas na meerdere trainingen.

Opmerking: 

  • Voor spelers die toetreden tot Adelanto, is het niet toegestaan om onze opleiding te combineren met een andere voetbalopleiding. 
  • Bij Adelanto kan je echter genieten van één van de meest uitgebreide en totaalopleidingen in de BeNeLux waarbij bovendien echt de ontwikkeling van het individu steeds centraal staat. Met hierin zowel aandacht voor de ontwikkeling van de speler op als naast het veld zowel als speler en als mens. 
  • Het is steeds onze doelstelling om spelers die hun opleiding bij Adelanto genoten, vervolgens te laten doorstromen vanaf hun 14 tem ... jaar, in functie van het kind en dit zonder enige verplichting. Hiervoor zullen wij steeds speler en ouders ondersteunen, maar ook na uitstroom onze spelers blijven begeleiden en opvolgen waar nodig.
  • Waar, wanneer en hoe is  voor elke speler verschillend en steeds afhankelijk van de ontwikkeling, het niveau, de rijpheid en uiteraard ook van de directe alsook indirecte omgeving van de speler. Maar steeds op een zo hoog mogelijk niveau.

Voor meer info kan u terecht op onze website of kan u via onze website contact opnemen met ons.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x