Accommodatie

Artificial Grass

Het complex beschikt o.a. over twee nieuw aangelegde kunstgrasvelden, waarvan één met tribune.
Naast het trainen in ideale omstandigheden vinden de voordelen van het trainen op deze ondergrond zich in de hogere balsnelheid en het verbeteren van de technische vaardigheden.

Een aangrenzende 'individual zone' met muur doet dienst als revalidatieruimte en voor individuele training.

Indoor hall 

       Met zicht voor de ouders vanuit de cafetaria trainen o .          nze spelers één tot twee keer per week in de sporthal. Kleine ruimte, creativiteit, veel balcontacten en scoringskansen teneinde een veelzijdige en motorische ontwikkeling te bekomen. Dat zijn zowat de hoofdingrediënten van het trainen in een nagebootste straatomgeving.

We trainen zowel in- als outdoor met verschillende balmaten. Deze verschillende accenten zorgen ervoor dat het brein meerdere ervaringen op doet en zich sneller en beter ontwikkelt.

 

 Fitness

Met de 'Sportpraktijk' beschikken we over een eigen ingerichte medische ruimte.

Naast preventie werken we rond de revalidatie van spelers i.s.m. kinesitherapeuten en accenten naar:

   - Specifieke oefentherapie om tijdens een blessure toch maximaal te trainen
   - Proces naar herintegratie binnen een groepstraining

Other grounds 

Op de trainingssite bevinden zich ook een natuurgrasveld, tennisvelden, een atletiek- & Finse piste en verharde speelpleinen (voor streetsoccer). Indoor is er de Sportschuur, de spinningzaal en verschillende vergaderzalen.

Op loop- & wandelafstand bereiken we het zwembad, waar we ook regelmatig vertoeven in functie van een veelzijdige ontwikkeling en bijvoorbeeld hersteltraining.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x