Testen op Adelanto...?

Wil jij een speler worden van Adelanto? Heb jij de intrinsieke motivatie en een talent voor voetbal? Ben je tussen 7 en 11 jaar? Meld je dan aan via onze website en wie weet word jij wel een nieuwe Adelanto-speler! Succes!

Speler worden van Adelanto? Het kan...

Steeds vaker krijgen we de vraag of spelers ook vrijblijvend kunnen komen testen op Adelanto.

Uiteraard staan we hiervoor open. Het volstaat om ons je interesse in een testmoment te laten weten via het contactformulier op onze website en hier kies je Contact Football Academy. Of klik je hier
Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor één of meerdere proeftrainingen.

Na meerdere proeftrainingen volgt er een persoonlijk gesprek met de speler en ouders ongeacht de uitkomst van de proeftrainingen. Zowel bij een positief als een negatief antwoord, kan je rekenen op een adviserend gesprek om samen te kijken hoe we de jonge speler naar een hoger niveau kunnen brengen.

Helaas kunnen we niet iedereen toelaten tot Adelanto. De selecties gebeuren dan ook op basis van metingen die ondersteund worden door onze visie en altijd pas na meerdere trainingen.

Opmerking: 

  • Voor spelers die toetreden tot Adelanto, is het niet toegestaan om onze opleiding te combineren met een andere voetbalopleiding. 
  • Bij Adelanto kan je echter genieten van één van de meest uitgebreide en totaalopleidingen in de BeNeLux waarbij bovendien de ontwikkeling van het individu steeds centraal staat. Met hierin zowel aandacht voor de ontwikkeling van de speler op als naast het veld. 
  • Het is onze doelstelling om spelers die hun opleiding bij Adelanto genoten, te laten doorstromen vanaf hun 14 tem 16 jaar, in functie van het kind en dit zonder enige verplichting. 
  • Waar, wanneer en hoe is  voor elke speler verschillend en steeds afhankelijk van de ontwikkeling, het niveau, de rijpheid en uiteraard ook van de directe alsook indirecte omgeving van de speler. Maar steeds op een zo hoog mogelijk niveau.


Voor meer info kan u terecht op onze website of kan u via onze website contact opnemen met ons.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x