Adelanto Football Education Center Paasstage 2019

.

Adelanto Football Education Center Paasstage 2019

Het was weer zover... de Paasklokken waren in het land. En wie spreekt over Pasen denkt ook meteen aan de Adelanto Paasstage.

De inschrijvingen waren nog maar pas geopend of alle plaatsen waren reeds ingevuld. Helaas waren er dus ook enkele enthousiaste spelers die we hierdoor moesten teleurstellen. Aangezien we kwaliteit verkiezen boven kwaniteit, zijn de plaatsen steeds beperkt, om zo een individuele aanpak te verzekeren.

45 voetbaltalenten hebben zich gedurende 3 intensieve dagen, maar voornamelijk ook leerrijke, in het zweet gewerkt, om zo weer elke dag een beetje beter proberen te worden.

In  groepen van gemengde leeftijden, maar ifv niveau en maturiteit, gingen ze aan de slag met de specialisatietrainers van Adelanto. Zo konden zij niet alleen proeven van de werking van Adelanto, maar ook eens via een andere visie zich verder ontwikkelen in de diverse domeinen binnen het voetbal.
Techniek, Functionele Techniek, Keeperstraining, Tactical-position- play, Small-sided-games, Endurance, Core-stability, testings,... en nog zoveel meer kwamen aan bod. Daarnaast konden ze deze ervaringen opdoen op verschillende ondergronden zoals kunstgras, natuurgras, beton, het zwembad, zand,...

En of er talent aanwezig was? Jazeker hoor, ook dit jaar maakten verschillende jongens indruk en werden er zelfs enkele uitgenodigd om eens te komen testen op Adelanto, waarna ze misschien wel mogen instromen...

Na het zien van de vele blije maar natuurlijke ook in het zweet gewerkte gezichten, kunnen we nu alweer uitkijken naar het volgende jaar.

Laat die Paasklokken maar komen... 

Owja, voor we het vergeten, nemen zeker ook een kijkje naar enkele foto's van de paasstage door hier  te klikken.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x