Adelanto Football Cup 2020 - 30 mei 2020

.

Adelanto Football Cup 2020


Wil je alles weten over de Adelanto Football Cup 2019 Klik hier


Voor inschrijvingen kan u hier de nodige info terugvinden.

Graag nodigt onze Football Academy clubs uit om op zaterdag 30 mei 2020 deel te nemen aan de Adelanto Football Cup 2020. De eerste editie van dit voetbaltornooi zal plaatsvinden op het prachtige sportcomplex Sporta (Geneinde 2 2260 Tongerlo), waar we beschikken over een mooie accommodatie met uitstekende kunstgrasvelden. 

Tijdens dit tornooi zal er plaats zijn voor ploegen van 3 verschillende leeftijdscategorieƫn. Concreet zal er in de voormiddag een U8-Cup (5vs5) en een U10-Cup (8vs8) alsook in de namiddag een U12-cup (8vs8) georganiseerd worden.

Wij trachten een mooi deelnemersveld bijeen te krijgen van clubs die beschikken over een uitstekende jeugdwerking. Tijdens dit tornooi hopen wij dan ook een aangenaam en intensief leermoment te creƫren voor alle spelertjes. Verder zullen de wedstrijden volgens onze visie van Adelanto gespeeld worden. Dit wil zeggen dat het speelveld in de lengte van het veld zal worden afgebakend, zodat de spelers reeds kennismaken met wedstrijdspecifieke herkenningspatronen. Voor verdere informatie omtrent Adelanto of ons Football Education Center, kan u verder terecht op deze site of op onze facebookpagina.

Wenst uw club deel te nemen aan ons tornooi, dan dient u zich voor 10 april 2020 in te schrijven door de bijhorende velden in te vullen op deze pagina.

Nadien zal uw club een inschrijvingsbevestiging en verdere informatie over het tornooi ontvangen.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x