AFC 2019: Algemene Info

Algemene info en plattegrond 

Beste sportvrienden,

Van harte welkom op de eerste editie van de Adelanto-Cup 2019.

Het tornooi vindt plaats aan het sportcomplex Sporta (Geneinde 2 2260 Tongerlo) en zal doorgaan op 1 juni 2019.
Op deze prachtige kunstgrasvelden mogen wij de U8, U10 en U12 lichtingen ontvangen.
Tijdens deze editie zullen de U8 wedstrijden in de voormiddag afgewerkt worden, met een huldiging voor alle deelnemende ploegen na de finalewedstrijden. Het U10 en U12 tornooi zal in de namiddag worden afgewerkt, met een huldiging opnieuw na de finalewedstrijden van elke leeftijdscategorie. De concrete speelschema’s kan u op onze website terugvinden. 

Daarnaast zullen wij tijdens het tornooi de uitslagen live vertonen op onze website, zodat het thuisfront altijd kan volgen.

Inkom:

De inkomprijs voor toeschouwers bedraagt 5euro. Na het betalen van de inkom krijg je een bandje dat je toegang verleent tot de tribune. Alsook ontvangt elke betalende bezoeker een bonnetje, waarmee deze 1 euro korting krijgt bij de eetstand van Cosy World.  Iedereen met een leeftijd jonger dan 16 jaar heeft gratis toegang maar dient ook in het bezit te zijn van een toegang verlenend polsbandje. 

Per club is er gratis toegang voorzien voor 2 begeleiders (trainer + afgevaardigde/verzorger). Deze ontvangen hun toegangsbandje bij het aanmelden aan het tornooisecretariaat.

Parkeergelegenheid:

De bezoekers van het tornooi kunnen zich parkeren op de voorziene parking zoals aangegeven op het grondplan (2).

Per deelnemende ploeg is er parkeerplaats voorzien voor 2 voertuigen. Deze parking staat aangegeven op het grondplan. Er wordt enkel toegang verleend bij vertoning van de parkeerkaart die de verantwoordelijken ontvingen via mailing. Gelieve deze duidelijk zichtbaar op het dashboard te leggen.

Adelanto dankt alle deelnemende clubs voor het vertrouwen in onze organisatie en hoopt op een aangename dag vol spelvreugde, sportieve leermomenten en kwalitatief hoogstaande wedstrijden. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken!

Dank je voor jullie komst!

Klik hier voor de plattegrond van het tornooi (pdf)


Wij danken uiteraard ook onze partners die dit evenement mee helpen mogelijk maken!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x